1: Vælg genrer

Musik
Film
Teater og dans
Udstillinger
Foredrag
Sport
Natur
Børn
Undervisning
Digital borger
Andet

2: Vælg område

Halsnæs Kommune
Frederiksværk
Hundested
Ølsted
Melby
Torup
Dyssekilde
Lynæs
Liseleje
Kikhavn

3: Vælg Dato

Fra
Til
Kultunaut
14.11.2018
Mads Christoffersen vil tale om sin egen oplevelse af at miste sin elskede livsledsager. Om mænd og følelser, kærlighed, tab og sorg. Om krise og meningsløshed. Og om at finde vejen videre i livet. Alle er velkommne. Fri entré.
20.11.2018
I de seneste år er fysikerne blevet i stand til at producere og studere antistof på måder som for få årtier siden blev betragtet som ren science fiction. Studier af antistof kan måske afsløre hvorfor stjerner, planeter, og mennesker faktisk er til.
22.11.2018
Lea Korsgaard, chefredaktør, Zetland om fake news, misinformation og falske nyheder Og syv konkrete råd til hvordan vi kommer videre.
29.11.2018
NYHEDSMEDIER VERDEN OVER arbejder på at blive bedre til at fortælle med billeder. Med fotos, illustrationer, infografik, video, farver, symboler og tegn. De visuelle virkemidler kan gøre en journalistisk historie mere interessant og nemmere at forstå.
03.12.2018
Vi fortæller om Aktivitetshuset Paraplyen og viser rundt i huset. Denne orientering er for nye brugere, men nuværende medlemmer er naturligvis også velkomne. Vi mødes ved Receptionen.
04.12.2018
Vi fortæller om Aktivitetshuset Paraplyen og viser rundt i huset. Denne orientering er for nye brugere, men nuværende medlemmer er naturligvis også velkomne. Vi mødes i Vinkelsalen.
10.01.2019
Niels Ole Frederiksen fortæller om Danmarks mest afgrænsede kirkesogn. Hans far var ikke indsat men ansat. En lille, men dog afgørende forskel.
14.02.2019
Tidligere pilot og senere skipper på Den Lille Færge på Slotssøen i Hillerød Finn Sylvest Jensen fortæller om sin fattige, men gode barndom.
11.04.2019
Erik Norman Svendsen, biskop og forhenværende kongelig konfessionarius er nok kendt af de fleste, om ikke andet så gennem TV, hvor mange af os fulgte med ved de kongelige bryllupper og barnedåb.