1: Vælg genrer

Musik
Film
Teater og dans
Udstillinger
Foredrag
Sport
Natur
Børn
Undervisning
Digital borger
Andet

2: Vælg område

Halsnæs Kommune
Frederiksværk
Hundested
Ølsted
Melby
Torup
Dyssekilde
Lynæs
Liseleje
Kikhavn

3: Vælg Dato

Fra
Til
Kultunaut
25.09.2018
Hør professionelle brygmestre fortælle om gærens betydning for øllets aroma, om maltens indflydelse på farve, smag og smagsholdbarhed og om humlens rolle som smags- og aromagiver. Under foredraget får du serveret små smagsprøver på fem udvalgte øltyper.
09.10.2018
Hør om de eksperimenter og teoretiske overvejelser der førte til Niels Bohrs atom- og kvantefysik som fysikerne stadig diskuterer hvordan vi skal forstå - samtidig med at den anvendes med succes på alt fra stjerners liv til mikrochips i smartphones.
11.10.2018
Kongehusekspert Sebastian Olden-Jørgensen fortæller. Danmark er et kongedømme, men hvad med kvinderne? Ser man på dronningerne i de sidste 150 år, møder vi en serie meget forskellige og - hver på deres måde - betydningsfulde kvinder.
23.10.2018
Mennesket er en superorganisme der består af ligeså mange bakterie- som menneskeceller. Hør hvordan de sundhedsfremmende bakteriearter former dig som menneske, styrer din modstandskraft og dit stofskifte. Og hvordan du får det bedste frem i dine bakterier.
24.10.2018
I lighed med sidste år inviterer Paraplyens Venner til en spændende og festlig eftermiddag i selskab med Den syngende Konsul Jørgen Ledstrup. Jørgen Ledstrup har i 23 år arbejdet som attache og konsul for den Danske Udenrigstjeneste i mange dele af verden.
30.10.2018
Kom på en rejse til molekylernes verden med fokus på naturens egne medicinske stoffer. Og hør hvordan indsigt i cellernes funktion inspirerer forskere til både at udvikle potentielt livsforlængende stoffer og til at udvikle nye typer medicin mod kræft.
06.11.2018
Giver den nyeste molekylære forskning i aldring os koden til et langt og sundt liv? Måske. Hør om de mekanismer, der bestemmer at vi ældes, hvorfor vi ældes forskelligt samt hvordan vi sikrer os en alderdom med god livskvalitet.
07.11.2018
Foredrag ved Frank Allan Rasmussen, leder af Industrimuseet Frederiks Værk & Knud Rasmussens Hus. Hør historien om Frederik d. 5., der i 1756 overdrog den såkaldte agatslibemølle til Etatsråd Just Fabritius og Kancelliråd Johan Frederik Classen,.
08.11.2018
Familieformueret - om arvelov, testamente og Fremtidsfuldmagt. Advokat Lotte Borg Jørgensen fortæller på en let forståelig måde, hvordan du bedst sikrer dig og dine kære.
20.11.2018
I de seneste år er fysikerne blevet i stand til at producere og studere antistof på måder som for få årtier siden blev betragtet som ren science fiction. Studier af antistof kan måske afsløre hvorfor stjerner, planeter, og mennesker faktisk er til.
10.01.2019
Niels Ole Frederiksen fortæller om Danmarks mest afgrænsede kirkesogn. Hans far var ikke indsat men ansat. En lille, men dog afgørende forskel.
14.02.2019
Tidligere pilot og senere skipper på Den Lille Færge på Slotssøen i Hillerød Finn Sylvest Jensen fortæller om sin fattige, men gode barndom.
11.04.2019
Erik Norman Svendsen, biskop og forhenværende kongelig konfessionarius er nok kendt af de fleste, om ikke andet så gennem TV, hvor mange af os fulgte med ved de kongelige bryllupper og barnedåb.