1: Vælg genrer

Musik
Film
Teater og dans
Udstillinger
Foredrag
Sport
Natur
Børn
Undervisning
Digital borger
Andet

2: Vælg område

Halsnæs Kommune
Frederiksværk
Hundested
Ølsted
Melby
Torup
Dyssekilde
Lynæs
Liseleje
Kikhavn

3: Vælg Dato

Fra
Til
Kultunaut
10.01.2018
Rose Marie Tillisch fortæller om denne bemærkelsesværdige kvinde. I anledning af 300-året for Maria Sibylla Merians død, er hendes berømte værk Metamorphosis insectorum Surinamensium om insekttransformationer i Surinam blevet genudgivet.
17.01.2018
Flemming Johansen, der er medlem af Aktivitetshuset Paraplyen, fortæller Danmarkshistorie med lokalt islæt iblandet andre røverhistorier. Flemming viser billeder undervejs.
19.01.2018
Ud fra bogen 'Sorgens grundstof' som er fortællingen om menneskets sorg og længsel, om folkevandringer og storpolitiske magtkampe, om fremskridt og tilbageslag, glemsel og erindring, om folkedrab, flygtninge, krig, medfølelse og kærlighed.
28.01.2018
Den lokale kunstner Kamma Kaa vil føre os ind i den abstrakte udtryksform. Gratis adgang for medlemmer.
06.02.2018
Forskerne har nu afluret hvordan vores celler bygger avancerede biomolekyler. Hør om hvordan forskerne udnytter det til at designe robotter i molekylestørrelse som kan bruges til at opdage og rapportere om sygdomme og til at finde og dræbe kræftceller.
08.02.2018
Vi få besøg af Hospitalsklovnen Ludo, alias Mette Brich, som vil fortælle om uddannelsen og arbejdet som hospitalsklovn.
20.02.2018
Tag med på en svimlende opdagelsesrejse ud i Universet og hør om nogle af de fascinerende og helt anderledes verdener, som findes milliarder af kilometer borte. Aarhus-astronomerne deltager i NASA's mission, TESS, hvor et nyt rumteleskop opsendes i 2018.
08.03.2018
*At holde tråd i den tid vi lever i - et liv som katolsk ordenssøster". Anna Mirijam Kaschner vil fortælle om livet som katolsk søster i det moderne Danmark.
13.03.2018
Vi mennesker er et tilfældigt resultat af en broget evolutionsproces, og vi er en anatomisk rodebunke med lån af organer fra vores tidlige forfædre. Vores adfærd er i høj grad styret af menneskedyrets biologi og forhistorie og ikke vores frie vilje alene.
12.04.2018
Kathrine behøver nok ikke nærmere præsentation - men hvis du ikke kender Kathrine, så er det måske på tide.
17.04.2018
Myrerne opfandt landbruget længe før mennesket opstod. De organiserer sig som superorganismer og er på flere måder mere succesfulde end mennesket. Hør hvordan forskerne er begyndt at udnytte myrernes egenskaber til bl.a. biologisk bekæmpelse af skadedyr.
25.04.2018
Med Anja C Andersen. Stjernestøv og himmelske toner til ørerne. Verdensklassemusikerne Cæcilie Norby og Lars Danielsson tager den 25.april kl 20.00 i GJETHUSET sammen med astrofysiker Anja C. Andersen og koret Tritonus publikum på en musikalsk rumrejse.
01.05.2018
Evolution has hardwired the human brain to seek out rewards at all times. Be it food, sex or that next episode on Netflix, the human brain releases a chemical called dopamine to promote recurrence of pleasing activities.